Menu
Gildia Pióra na Patronite

doszłam do wniosku

Zdałam sobie sprawę, że nie ma
sensu pogoń. Za aniołami
i tak nie nadążę. Skrzydła mam
za duże, by wzlecieć. Doskonałe,
by utonąć w kałuży

twojego spojrzenia.

7495 wyświetleń
127 tekstów
11 obserwujących