Menu
Gildia Pióra na Patronite

Błędy

Zdaje się, że do każdej sytuacji
Przystosować się trzeba.
Co się stanie jednak,
Kiedy wszystko co przed nami,
Będzie za nami?

Co jeżeli
Paląc mosty za nami,
Palimy naszą przyszłość?

Nie chcę się mylić.
Nie mogę przewidywać.

myśli kolidują z rzeczywistością
bo zawaliłam z życia przejrzystością.

Pomyliłam się.

10 937 wyświetleń
136 tekstów
2 obserwujących
  • 27 June 2017, 21:08

    Przyszłość kreujemy swoimi wyborami. Jaka by nie była, trzeba ją wziąć "na klatę".

  • Cris

    26 June 2017, 20:27

    To się zdarza, czasem pozostaje pogodzić się z porażką i dalej biec przed siebie...
    Pozdrawiam :)