Menu
Gildia Pióra na Patronite

***


gdy w pamięci tyle chwil...

współistnienia mocą,
ponad wymiar rzeczywistości wyglądam
czując Twoją aurę wokół,
sercem, serca pożądam

pokaż mi,

jak kochać Cię, jak tęsknić...,
kiedy nie dosięgam Twoich dłoni,
kiedy inny zachód słońca
wpatrzony jest w blask Twych oczu...

opowiedz o snach
i los sprowokuj,
by pełnym zdarzeń stał się,
tu i teraz,

a bicie serca, które znam,
gasiło inne pragnienia...

8477 wyświetleń
99 tekstów
7 obserwujących
  • Salomon

    28 March 2017, 15:45

    Podoba mi sie :)