Menu
Gildia Pióra na Patronite

Iskierka Miłości

Z czasem kończy się miłość,
z czasem,dogasają gorące uczucia.

Z czasem wypala się żar,
lecz za lat parę,
może rok lub dwa,
pojawi się iskierka,
która rozpali na nowo,
nasze serca.

2237 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!