Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bieganie dobrze mi idzie

( z cyklu-perły z lamusa)

Rozpędziłam chmury
teraz same czarne myśli
zderzyły się ze smutkiem
oddzielając słońce od duszy

Umierają we mnie powoli
jeszcze ciepłe kolory świata
karmione zakalcem nadziei
i tym pocałunkiem wiatru na czole...

276 126 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
  • 9 January 2019, 22:16

    Wiem, jesteś szczupła, a one są okrągłe :)

  • sprajtka

    9 January 2019, 19:41

    jestem przeciwieństwem łez...

  • 9 January 2019, 19:34

    Aaa, to dobrze, bo już się bałem, że te łez strumienie, to Ty... :D
    Miłego wieczorku. :))

  • sprajtka

    9 January 2019, 18:33

    ja tylko w wierszach smut-kuje...

  • 2 January 2019, 23:19

    Ślicznie smutne...
    Dobranoc. :)