Menu
Gildia Pióra na Patronite

spacer donikąd

z chłodu

plącze datami milczenie
oziębłych ulic

nie znam drogi do jutra
nie trwam w wieczności

miotam się wzrokiem
pełna przebudzenia

żebyś nie widział bólu
jaki zżyłam w sercu

do ciała

4438 wyświetleń
79 tekstów
24 obserwujących
  • szpulka

    13 February 2016, 09:20

    Ravahe, dzięki.

  • szpulka

    13 February 2016, 09:20

    Madlen :) do pisania mi daleko, nadal.

  • giulietka

    13 February 2016, 07:56

    Szpulko, ależ Ty się rozwijasz, aż miło popatrzeć!;)