Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Zbytek słów~~


Zbytek słów jak potok
Popłynął w nieznane
Dając nurt fantazji
Już i tak poplątanej

Uwolnił skryte myśli
Przynosząc wyciszenie
Ożywił wnet pragnienia
Wpisując je w marzenie

Z lekka pomieszał myśli
Zawładnął jednak sercem
Otoczył piękną aurą
Czy można chcieć więcej..

109 551 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • wolnaenergia

    19 November 2013, 01:16

    ...........................................................................................

  • Czinka

    16 November 2013, 15:59

    Słowami można wszystko pięknie wyrazić..pod warunkiem,że będziemy ich mądrze używać

    ładny wiersz Agnieszko

    pozdrawiam serdecznie:)

  • AsiKa

    16 November 2013, 02:59

    ładne, czy można chcieć więcej...Aguś chyba nie.

  • Naja

    16 November 2013, 01:31

    Ujmująco wymarzone :-)

  • krysta

    16 November 2013, 00:26

    Pięknie ujęłaś słowami wyciszenie...aury dobrej nigdy za wiele...
    Pozdrawiam Agnieszko na dobranoc :)