Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niekiedy

zbyteczne słowa
cisza owija w pomruki
sens dostrzegając

nie wylewam nadmiaru
choć pustych mogę posłać
nawet i krocie

skromnie tu
może bez przepychu
usłyszysz zrozumiesz

a ja pomilczę
mimo wszystko
czekając

26 014 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • Papużka

    20 July 2015, 14:27

    Dzięki :)
    Pozdrawiam.

  • Cris

    17 July 2015, 12:52

    czasem i ja lubię pomilczeć...ciekawy wiersz.

  • giulietka

    17 July 2015, 09:31

    bardzo bliskie mi dziś Twoje wersy
    pozdrawiam;)