Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skrawki duszy cz.ll

Teksty z obrazami - Skrawki duszy cz.ll - Infinite Gentleman Night
Skrawki duszy cz.ll - Infinite Gentleman Night

Zbyt wrażliwa by żyć...odeszła...
samotność tak niespodziewanie nadeszła.

Samotny i zagubiony w obcym już świecie,
kolejnymi upadkami znaczy ścieżki żywota,
uparcie,niechciana wkrada się samotność,
serce zatrute,ponad jego siły to strata.

Gubiąc w sercu odcienie tamtej miłości,
z głową spuszczoną w nieznane dryfuje,
krzyk skargi niczym grom obija się o niebiosa,
już palących łez przeszłości nie czuje.

Upadając, błaga o choć jeden kojący dotyk,
usuwający jak kiedyś z duszy boleści cienie,
czując tylko pustkę ramion,przekracza granice bólu,
obłęd bezsilności maluje mu spojrzenie.

poddał się...
Serce i klucz do szczęścia...sił resztkami,
wyrzucił na zawsze do nieczułej czarnej otchłani.

~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~
04.09.2021

10 921 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących
  • Secret Reflection_35

    12 September 2021, 16:29

    Wciąż błądzisz w przeszłości Raf przyszłość Cię ominie 🤔😘

    od igosia
  • kati75

    4 September 2021, 21:15

    https://youtu.be/N2EyJq80Nt4 W sercu nie ma pustych miejsc, są blizny .I choć nie widać ich gołym okiem one tam są. Odejście zostawia za sobą ,niepoukładane przestrzenie,zranione spojrzenie i obojętność co kładzie się na duszy cieniem...Ech 😞

    Video N2EyJq80Nt4