Menu
Gildia Pióra na Patronite


Zbyt wiele słów,
Zbyt mało treści.
Popłoch.
Wyścig szczurów
Dla sylab, głosek i liter.
Przecinki.
Małe żołnierzyki
Na straży porządku
Irracjonalnego,
Fałszywego.
Chore,
Że świat tak gna.
Chore,
Żeśmy się w nim zatracili.
Po uszy
Zanurzyli,
Zatopili,
Potopili,
Pochłonęli, wchłonęli cały
Bez reszty.
To już nie świat pędzi.
On tylko nas goni.

4616 wyświetleń
34 teksty
0 obserwujących
  • RozaR

    9 November 2014, 09:17

    Ten co nas tak goni jest gruby, złośliwy , siedzi na kołku tuż ponad nami z długim batem i pogania.