Menu
Gildia Pióra na Patronite

warto

zbyt wiele ścieżek
prowadzi donikąd

zbyt wiele słów
to pusto brzmiące echo

zbyt wiele obietnic
okazuje się pułapkami

warto więc
zadbać o prawdę
nabrać pokory
wyznaczyć cel

otworzyć serce
i podążać w wymarzonym kierunku

wtedy życie
nabiera właściwego wymiaru
a świadomość tego
koi, uspokaja, rozwija

daje poczucie wolności

niezmiennie

9454 wyświetlenia
32 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!