Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z LISTU OD M

Zbyt ulotna jesteś abym mógł Cię mieć,
Zbyt odległa w swych marzeniach bym mógł je doścignąć.
Twe oblicze zbyt piękne by wzrok mój je omijał,
Zbyt zmienna Twa natura, bym ją zrozumieć mógł.
Zbyt idealna, żeby nie pokochać.

2565 wyświetleń
40 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!