Menu
Gildia Pióra na Patronite

czekam na twoją duszę

zbyt szybko pozwoliłam
wejść ci w moje ciało
dusza pozostała
nieskalana
bardzo chciałam
byś ją zgłębił
nie poznałam wymiaru
gdzie zaczyna się
twoja skala kochania
mówiłeś powoli
ja poznawałam
zapomniałam
zapytać
czy aż tak ważne
jest ciało
co z duszą
nie widzisz
mogłeś poznawać
ja nadal czekałam

dla mnie to jedność
dusza łączy się z ciałem

13 424 wyświetlenia
88 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!