Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kwiaty dla Beaty - kulawa muzyka

Zbyt późno lecz zawsze
To jakoś
Dostarczam ci kwiaty
Posłańcem do rąk własnych
Jakbym się wstydził
Że sam nie doręczam

Tak wyszło
Być może
Niezbyt jak trzeba

Więc przyjmij je
Lub wyrzuć do kubła
To taka przyjaźń lub miłość
Co istnieje
Choć co krok potyka
Taka kulawa muzyka

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!