Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiatr

Zbyt duży wiatr
Rozwiewa moje myśli
Nie umiem być kamieniem
Nie umiem oddychać na raty
Dzielić życia na pół
Na ćwierć
Ósemki

Niepodzielna samotność

9355 wyświetleń
77 tekstów
3 obserwujących
  • krysta

    29 March 2016, 11:20

    ...porusza.
    pozdrawiam :)