Menu
Gildia Pióra na Patronite

popioły

zbyt często chciałeś
zamieniać kłamstwo w prawdę

znudziło mi się
chodzenie zawiłymi ścieżkami

miłość to słońce które wychodzi po burzy dwa latawce na tej samej nici

wirujące w rytm własnej muzyki

chciałeś żyć razem
lecz jakby obok siebie
mnie dusiła samotna myśl

czas wyścig przerwać
wyjść ze skorupy

do ludzi

chodziliśmy po swoich śladach
póki miłość nie zdarła
stóp do krwi

słońce wschodzi i zachodzi
latawiec sam na niebie tańczy

już wszystko jest inne
rozumie jak cierpi serce

natomiast ty
nikomu nie mówisz prawdy

http://youtu.be/eTrR2GyyK7Y

135 877 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących