Menu
Gildia Pióra na Patronite

Droga

zbyt chłodną obrałam drogę
tak rzadko wybieraną
zawrócić już nie mogę
kreuję siebie samą

im dalej tym podróż trudniejsza
ślady kroków tuż obok zatarte
czy miłość najcenniejsza
na ile to wszystko jest warte

wyruszyłam w tę podróż samotnie
choć po drodze tak wiele dłoni
nieufnie lecz niepochopnie
z pewnością że czas mnie dogoni

13 128 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących