Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

zbudziła się ze snu
Makowa panienka
zmokła na deszczu
czerwonka sukienka

Makowy chłopczyk
główkę skłania nisko
makowe usteczka
coraz bliżej

blisko...

Sylwia Pryga

40 716 wyświetleń
285 tekstów
27 obserwujących
  • kati75

    13 June 2021, 21:05

    Była kiedyś taka bajka,a on nie był motylem?😉

    • Sylwia P.

      14 June 2021, 06:31

      Aa, to ja mam chyba jakieś bajkowe zaległości 😉 Dobrego dnia Kati 🤗🌷

      od kati75
    • kati75

      14 June 2021, 06:56

      Dobra bajka nie jest zła;-)I wzajemnie Sylwia;-)

    • kuloodporna

      21 June 2021, 23:50

      ......na imię miał Emanuel.....😉