Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na pobudkę

Zbudził mnie
Beztrosko wyrwał ze snu
Zupełnie niewzruszony płaczem

Zbudził mnie
Oddalam już mu
Serce, co w piersi kołacze

Zbudził mnie
Pognał z łóżka do kuchni
Wodząc za nos bo mógł

Zbudził mnie
Ale pokłonił się ku mnie.
Zapach kawy wzmógł się!

21 542 wyświetlenia
318 tekstów
8 obserwujących
  • RudaDusza

    10 June 2015, 20:54

    Fyrfle, dzięki :)
    Nickt :), cieszę się, że się podoba.
    Krysta, Twoja opinia jak zawsze mile widziana :)
    Pozdrawiam wszystkich :)

  • krysta

    9 June 2015, 13:25

    zapach na pobudzenie i pokuszenie...wodzi... ;)
    podoba się wiersz
    pozdrawiam

  • fyrfle

    9 June 2015, 12:43

    Gratuluje pomysłu, duża, aromatyczna FISZ!