Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twierdza

Zbudowałaś sobie dom
Z murem i fosą w około
Wybudowałaś strażnicę psom
Aby strzegły Twe łono

Nie dane mi wejść w Twe progi
Bo psy są tam okrutne
Strach mi ugina nogi
Lub życie to trudne

Lecz wpuszczę tu kota...
Psy za nim pobiegną
Wejdę w Twe wrota
Przytulę Ciebie biedną [i obojętną]

11 626 wyświetleń
79 tekstów
0 obserwujących
  • SebikB

    19 October 2012, 20:52

    dzięki wielkie..kot już na drzewie hihihi i zejdzie jak pójdą sobie kundliska...dzienks wielgaśne