Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za rogiem

Zbliżasz się każdego dnia
o krok bliżej
… czasem dwa

Nie prześcignie Ciebie nikt
nie powstrzyma
nie ubłaga

Sprawiedliwa wobec śmierci
nieugięta wobec
Życia

Zawsze cicha, w samotności
bo choć bliska
to... odległa ?

* Choć nie czuję nic... bo i nie potrafię
gdy wiatr muska
to wiem, że jesteś

Za rogiem

3442 wyświetlenia
54 teksty
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!