Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Zbliżasz się do mnie
czuję Twój oddech
wyznajesz czego pragniesz
spełniam każdą Twoją prośbę
sposób w jakim się dotykamy
sprawia, że żyję

więc podejdź tu
droga wiodąca
nas do miłości
jest czymś
z czym nie
możemy walczyć
więcej

Kochanemu ... Nღ

27.07.2017
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=jbm7Y2XsA3I

56 050 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • Cris

    21 September 2017, 12:41

    :) jak u Ciebie, zmysłowo...pięknie
    Pozdrawiam Malusia :)