Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wielka moc

zbliżają się święta
czas zadumy i umierania

czas rozmyślań nad papierem
i jego brakiem

czas izolacji

czas w którym można spożywać
nagromadzone zapasy

czas spirytualizacji
nawet najbardziej
skażonych istnień

4528 wyświetleń
87 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!