Menu
Gildia Pióra na Patronite

Podstawowe elementy sensusu IX pomiędzy XI

oszi3

oszi3

1. Zbiory; (Grupy, rodzaje, strategie, zwierzęta, kolekcje, modele, rodziny)
2. Przeciwieństwa; (Plus-minus, czarne-białe, fiolet-czerwień, dobro-zło, początek-koniec, mikro-makro, symetria-asymetria, dwie strony)
3. Przyciąganie; (Piękno, urok, magnetyzm, wchłanianie, uzależnienie, grawitacja, zmysłowość, czar, uległość, koncentracja)
4. Możliwości; (Wybór, funkcje, kierunki, moc, władza, wiedza, kontrola, świadomość)
5. Różnice; (Wieku, ciśnienia, poziomu, zapotrzebowania, IQ, kształtu, pojemności, złożoności, wiedzy, obserwacji, poglądów, ilości, znaków)
6. Reakcje; (Oddziaływania, fuzja, anihilacja; fizyczne, mechaniczne, łańcuchowe, chemiczne, psychiczne)
7. Opór; (Wytrzymałość, cierpliwość, odporność, zmęczenie, zakres, stan krytyczny, trudność, przeciążenie)
8. Równowaga; (Środek ciężkości, optimum, remis, spokój, zieleń, szary, regulacja, balans, płynność, pomiędzy stronami)
9. Doskonalenie; (Ewolucja, rozkwitanie, technologia, trening, doświadczenie, rywalizacja, szkolenie, wynik, profesjonalizm)
10. Cykl; (Powtarzalność, częstotliwość, schematy, reguły, proces, przyczyna i skutek, automatyzm)

77 877 wyświetleń
1186 tekstów
23 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!