Menu
Gildia Pióra na Patronite

głód bliskości

zażyłej bliskości
nigdy nie za dużo
liczy się zaufanie
by poczuć komfort

trudno złapać
twardy grunt
pod nogami
bez gwarancji
na lepsze czasy

zażyła bliskość
jest na lekarstwo
kto nie zaznał nigdy
wiecznie jest głodnym

głód bliskości
trudno zażegnać
jest jak studnia
bez dna głęboka

jak się pragnie
chce śni i marzy
nie ma dnia i nocy
egzystując w niekochaniu

93 738 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!