Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zazdroszę

Zazdroszczę Ci tych uśmiechów,
tych wspólnych wieczorów i czułych pocałunków.

Zazdroszczę Ci tych spojrzeń,
tych wspólnych planów i cichych szeptów.

Zazdroszczę Ci tych spacerów,
tych wspólnych filiżanek i ciepłych kapci.

Zazdroszczę Ci tych szczęść,
tych wspólnych uniesień i wielkiej miłości.

Zazdroszczę Ci, że chciał tylko Ciebie,
że jesteś dla niego jedyna i że będziecie na zawsze.

3421 wyświetleń
57 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!