Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zazdrość

zazdrość
jest aktem rozpaczy
gdy widzisz
że on się łajdaczy

zazdrość
jest aktem woli
gdy mu na to
nie chcesz pozwolić

zazdrość
jest aktem kalkulacji
gdy chcesz ukryć
swoje machinacje

zazdrość
jest aktem na pokaz
gdy jest ktoś inny
któremu się podobasz

***
Dział: Rozważania
***
ZM

20 837 wyświetleń
266 tekstów
1 obserwujący
  • RozaR

    6 March 2016, 08:02

    Prosto jasno i na temat - a zarazem wnikliwie i celnie .