Menu
Gildia Pióra na Patronite

dno złości

zazdrość niszczy
zazdrość nosi w sobie
nie tą co o mnie walczy
lecz tą co ze mną walczy
złość ogranicza
złość nosi w sobie
nie tą co gniewem się napycha
lecz tą z zawiści zrodzoną
miłość boli
miłość nosi w sobie
nie tą co pragnie
lecz tą jaka jest na prawdę

23 512 wyświetleń
218 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!