Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zzz...

Zawzięty smok egoizmu
Zżera mnie od środka
Zjadł właśnie moje sumienie
Zapił mnie cytrusową herbatą
Zjadł wszelkie poczucie winy
Zatarł wspomnienia smutne
Zostawił mi kilka ułamków sekund
Zatartą rzeczywistość
Zabawny żółty atrament
Zżółkł mój świat i mam ochotę
Zjeść plaster cytryny

3956 wyświetleń
19 tekstów
6 obserwujących
  • krysta

    6 June 2013, 13:13

    ciekawy wiersz ...pozdrawiam :)