Menu
Gildia Pióra na Patronite

krawędź bieli

zawsze
gdy jesteś w swoim świecie
dłonie przytulają mocniej
gestem i mową umysłu najprościej

chwilą - wyrazić pragną wszystko
i słów nie potrzeba gdy tak blisko
usta pocałunkiem mówią
roziskrzone oczy każdy gest śledzą

przymknięte tą chwilą
jeszcze więcej mówią
i wciąż bez lęku dotyk czują
nawet to - czego już nie widzą

ciągle jeszcze w bieli
powoli wiatrem znikam w czerni
w odcieniu - głębokiego wejrzenia
znowu podnoszę pierwsze
słowo

najważniejsze

http://www.youtube.com/watch?v=Y7oPt5ERzQo

84 156 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
  • fyrfle

    27 September 2016, 08:18

    Głębokie wersety.