Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zawsze wtedy bądź przy mnie,
tak po prostu.
Jak anioł,
jak najpiękniejszy z darów losu.

Jak oaza na pustyni,
gdzie miłości owoce.
Ociekają z serca,
a zapach ich kusi, i wchodzi do wnętrza.

Czuję tą woń,
wypełnia mnie całego.
Gdy moje serduszko,
jest obok twojego.

Zainspirowany:
http://www.youtube.com/watch?v=oToBRs-DPEg

17 022 wyświetlenia
89 tekstów
2 obserwujących
  • misiek45

    24 July 2012, 00:11

    Kamilu jak zawsze romantycznie-pozdrawiam i życzę miłej nocy