Menu
Gildia Pióra na Patronite

"My"

Zawsze przychodzi taki czas,
Gdy niebo wiruje nad głową,
Urzeczona blaskiem gwiazd,
Słyszysz „kocham” w noc księżycową.

Ten czas – gdy wszystko jest pierwsze,
Gdy to wszystko co niepozorne,
Ma całkiem nowe miejsce.
Gdy to wszystko zwiększa bicie serca wolne.

Ten czas – gdy przy sobie kogoś masz,
Gdy słyszysz czyjeś łzy,
To wszystko pierwszy raz,
To wszystko razem, razem – my.

1716 wyświetleń
27 tekstów
0 obserwujących
  • Seneka 18

    16 March 2011, 17:03

    Przepiękny wiersz...