Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie wystawiaj serca na chłód

Zawsze
Oznacza
Trwale
Uciekasz
Dokądś
Beze mnie
Łamiesz zasady
Robiąc unik
Nie chcę
Tylko patrzeć
Na twoje niepewne oblicze
Bo chcę ciebie teraz
Objąć
Najmocniej jak się da
Żebyś już nie znikała
Proszę

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!