Menu
Gildia Pióra na Patronite

ten pierwszy raz...

zawsze musi być
ten pierwszy raz
nabiera się odwagi
od tego się zaczyna

gdyby nie było
pierwszego razu
nic nie zaiskrzyłoby
nie byłoby wstępu

ani końca świat
byłby niewidoczny
nie warto żałować
liczy się pierwszy...

po pierwszym...
razie pojawia się
talent i biegłość
poznajesz siebie

nabierasz wprawy
ostoją mądrość
spokój ducha uczy
pierwszy raz

zawsze musi być
ten pierwszy raz
bo nie byłoby
przecież startu

92 596 wyświetleń
880 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!