Menu
Gildia Pióra na Patronite

List do Ciebie (2)

Zawsze kiedy mam problem, przypominają mi się Twoje słowa.
Od razu jest mi lżej. Rozwiązanie przychodzi samo.
Zaczynam wszystko od nowa, tak jakbyś była tuż obok.
Dodajesz siły.

Wyznacz mi cel.

---
z serii "Listy do Ciebie"

37 443 wyświetlenia
613 tekstów
13 obserwujących
  • Emilia Szumiło

    31 May 2016, 22:13

    Dziękuję bardzo. Również pozdrawiam i życzę spokojnej nocy :)

  • krysta

    31 May 2016, 22:01

    ujmuje za serce.
    pozdrawiam :)