Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uniesienia

Zawsze,
kiedy jestem na granicy
między Tobą a niebem,
rozpływam się…

Łzy
jedna za drugą
odmierzają czas.

Składam ręce,
pragnę więcej
i Ciebie,
i nieba…

15 086 wyświetleń
80 tekstów
22 obserwujących
  • marka

    4 October 2012, 21:16

    Przepiękne, lubię ten żywioł w Twoich wierszach.

  • finezja

    29 September 2012, 09:54

    Bardzo dziękuję. Miłego dnia:)

  • IceCherry

    29 September 2012, 00:20

    Delikatny i ulotny ;)

    Piękny wiersz.

  • luterin

    29 September 2012, 00:19

    Zgadzam się, piękny...

  • katjaa

    28 September 2012, 18:16

    piękny