Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pisał o Wyklętych

Zawsze będzie taki
Co napisze na zlecenie
Wszystko co potrzeba
Nawet więcej

I napisał że bandyci
Pięknie ujął że faszyści
Potem niby był w Solidarności
Aż zrobili go premierem

Nie pamiętam jak nazywał
Ale łajza była dość pobożna
A nazywał się
Jakby był z Mazowsza

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!