Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy nie potrafię zapomnieć

zawsze będę pamiętać bursztynowe oceany
każdą falę kładącą na mnie dreszcz
ilekroć spotykałam się z nimi w jednej linii

bezdźwięczną nić porozumienia
aż do kłębka niczym u Ariadny

niegdyś lubił pieścić wewnętrzne strony
dłoni drżących nieśmiałością
w ten zaskakująco subtelny sposób

a wszystko to było jak nieme wyznania
skrywane przed całym światem

26 000 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • PetroBlues

    18 August 2019, 18:13

    Hm...w jednej linii wiele jest krzywych... :)

  • Papużka

    18 August 2019, 16:59

    Hmm...

  • PetroBlues

    17 August 2019, 15:50

    Hm...

  • Papużka

    19 December 2018, 07:54

    :)

  • silvershadow

    11 December 2018, 23:09

    w dłoniach nieba

  • Vergil

    5 December 2018, 21:15

    Piękne.

  • 4 December 2018, 20:54

    Niegdyś??? Dlaczego? Ptaszynki lubią, kiedy łaskotane są... pod skrzydełkiem...
    Wiem, to było... pod Wałbrzychem... te bursztynowe oceany... ;)
    Ładne.
    Pozdrawiam. :))

  • Papużka

    4 December 2018, 20:34

    jakby Mirku

  • fyrfle

    4 December 2018, 13:26

    jakby erotyk subtelny