Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mańka

zawracaj z tej drogi dziewczyno
nie widzisz jak śmieją się ino
w uliczkach już pajęczyny sieci
gadają o tym dzieci
brak ci umiaru i ładu
obyś nie dostała zawału
policz wszystkie za i przeciw
segreguj śmieci
idąc już popijasz łyk zimnej wody

dodając ochłody
nie tracąc mowy

ciało już miewa amory
cieszy się że wystroi
rozgląda w nadziei przed światem

gorsze to lepsze
miej to za pasem

nie stawiaj pytań nad nimi
usiądź wygodnie

by stroić miny
życie komedia nie znana
więc zatańcz kochana

rytm kroki poprowadzi
nie tylko do rana
a ty ciągle zaspana

ciągle zaspana

4695 wyświetleń
47 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!