Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zachłannie

Zawlaszczyć
Zwłaszcza
Miłość

Najlepiej wielką
Nie pierwszą z brzegu
Prawdziwą
O ile taka istnieje
Dotknąć
Zobaczyć
Posłuchać
Móc zamuskać
Zacalować
Naprzytulać
Zarywalizować
O nią
Jeśli trzeba
Wyobraźnią serca
Się wykazać
Zaprzepaszczając
Samotność

Tyle że nie potrafię
Wykrzesać serca z serca

Teraz czy zawsze?

577 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!