Menu
Gildia Pióra na Patronite

"...kiedy przyjdzie..."

Zawładnie mym sercem
Podzieli duszę na pół
Sprawi, że słońce zaświeci.
Zobaczę dom nad morzem.
Fale cicho szumiące
Nowe życie obiecujące.
Kiedy przyjdzie czas szczęśliwy.

05:40

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!