Menu
Gildia Pióra na Patronite

Modlitwy o wiosnę

Zawitasz wiosno
Przemieni śnieg we wino
Krzyżokapliczka

Chcę cię pić z kielichów
Kolorowych krokusów

**********

Przyjdź nim stanie się
Boję się bardzo spłonąć
W procedurach

Domysłem pozostanę
Pod maską z plastiku

297 746 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!