Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moc woli

zawirusuj optymizmem
nurt
bo po cóż ci
dyskomfort
dławiąc d(rży)
wytrzeszcza oczy
suchymi łzami
podlewa
nasiona wy(obrażeń)
kipi zamętem
sieje ferment
osłabiając ego
użyj silnej
(usta)nie
.
.
do miłego

© Krystyna Anna Szklarczyk
14.03.2020r/16:10

70 254 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!