Menu
Gildia Pióra na Patronite

***zanosi się na deszcz ❤

zawirował wiatr
drzewa zaszeleściły
w powietrzu przyjemna bryza
krople delikatnie
zraszają skórę
tango na mokrym
ciele zaczynając
w drżeniu warg
gorąca namiętność płynie
zmysły zatonęły
w ekstazy pachnidle

w kryształowych kroplach lśnię
czekając na Ciebie

Kochanemu N...❤

6.06.2018
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=pXiv2yRm_v4

56 052 wyświetlenia
914 tekstów
93 obserwujących
  • 8 June 2018, 21:30

    Szanowne Niewiasty, zgrabnie świntuszycie. :D
    Fajne.
    Dobranoc. :))

  • kati75

    8 June 2018, 06:42

    i przeniknie nim cała
    serce rozkwitnie jak róży kwiat
    a ciało dotykiem
    nasiąknie jak krople rosy

    coś takiego mnie natchnęło ach ta miłość;-)))))) uśmiech zostawiam Malusiu:-))))))

  • fyrfle

    7 June 2018, 19:03

    Daję trzecią fiszkę.