Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wymarzone słowa-wszystkie wymażę

Zawieszam głos na wieszaku z niedomówień
Ubrana w przekonanie co silnie przywarło
Zdejmując buty w które nikt nie wchodzi
Zakładam papcie jak własne zdanie

Maluję obraz swoim milczeniem
Łączę kropka po kropce by powstało zdanie
Słowa rosną w gardle do rangi problemu
By zdusić mądrość w zarodku

Jestem dzieckiem zepsutych odpowiedzi
Znakiem zapytania w drodze do celu
Tak trudno się zatrzymać , gdy nie jest się tarczą
Tylko lotką niesioną śliną co na języku nie-sie

275 693 wyświetlenia
2555 tekstów
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!