Menu
Gildia Pióra na Patronite

zawiesiłam w powietrzu dźwięki
rozkołysaniem dzwonu
przeczesałam myśli
zmierzwione obowiązkowym
kontaktem międzyludzkim
pod poszewką teraźniejszości
szukam prochów przeszłości
wszak nawet spokojna
świadomość istnienia
nie bywa bezbolesna

9075 wyświetleń
61 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!