Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niewinna

zawiało miłością
otworzyło się serce
z jasnej chmury
spadł deszcz namiętności
przemokłam doszczętnie
obwiniasz mnie?
ale to ty już dawno zabrałeś mi parasol

56 981 wyświetleń
467 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!