Menu
Gildia Pióra na Patronite

automaty

zautomatyzowana głowa
zaprogramowane milczenie
zaprogramowana mowa

mechaniczne ręce
srebrne zęby
ostrych jak noże
cienkich nitek kłęby

mechaniczne nogi
ołowiane stopy
przyszpilone do podłogi

czujesz coś?
nie
ja też nie
to może i lepiej

2936 wyświetleń
14 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!