Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziewczyna

zauroczyła spojrzeniem
obezwładniła pieszczotą
pocałunkiem ust czułych
poznać się pozwoliła

szaleńczo tak zakochani
we własnym żyliście świecie
do dnia gdy przez czyjąś zazdrość
złamała Ci serce

Twoja pierwsza dziewczyna

31 412 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!