Menu
Gildia Pióra na Patronite

no dalej...!

..zaufaj mi.
Nie patrz tak na mnie..
To nie boli..
wiem ze się boisz..
Że więcej pytań niż odpowiedzi..
Że ręka drży gdy ja do mnie wyciągasz..
Że prawie się nie znamy..
Choć w myślach się mijamy,,
Uspokój się i zaufaj,,
zamknij oczy..
i chodź..
z ta pewnością..
ze ktoś.
był
jest
będzie
krok przed Tobą
by chronić..
z uporem odwaga i siła..

16 289 wyświetleń
237 tekstów
71 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!